АНІГДОТИ
| |
Nazario | Дата: Понеділок, 24.01.2011, 23:22 | Сообщение # 16 |
Статус: вийшов
Партнер
| — Дівчино, у вас сало є? — Ні. — А я намацав!
Я не стараюсь танцевать лучше всех остальных. Я стараюсь танцевать лучше себя самого. (Михаил Барышников)
|
|
| |
Nazario | Дата: Понеділок, 24.01.2011, 23:23 | Сообщение # 17 |
Партнер
| Українець під час сніданку (кава, круасани, хліб, масло і джем) бачить москаля, який жуючи жвачку, сідає біля нього. Наш хлопець ігнорує його, але москаль все одно першим починає розмову. Москаль: - Вот вы, украинцы, едите хлеб полностью? Українець: - Звiсно. Москаль: (після взриву великого пузиря) - А мы нет. В России, мы только едим мякоть. Корку мы собираем в специальный ящик, перерабатываем, превращаем в круассаны и затем продаем. Москаль задоволено посмiхається, в той час коли українець мовчки далі їсть свій сніданок. Москаль: - Вы едите джем с хлебом? Українець: - Звiсно. Москаль: (пропускаючи жвачку крiзь зуби) - А мы нет. В России, мы едим только свежие фрукты, затем собираем кожуру, семечки и качаны в специальный ящик, перерабатываем, превращаем в джем и продаем Украине. Українець мовчки ставить чашку з кавою на стiл: - А ви сексом займаєтеся в своїй Росiї? Москаль посміхаючись: - Конечно. Укрaїнець: - А що ви робите з презервативом після використання? Москаль: - Выбрасываем, конечно. Українець: - А ми ні . В Україні, ми збираємо їх в спеціальну скриню, розплавляємо на жуйки продаємо Росії.
Я не стараюсь танцевать лучше всех остальных. Я стараюсь танцевать лучше себя самого. (Михаил Барышников)
|
|
| |
Nazario | Дата: Понеділок, 24.01.2011, 23:32 | Сообщение # 18 |
Партнер
| Стоїть дві палатки..В 1-й палатці сидять москалі і за столом мають горілку і хліб.Сидять і сумують.В 2-й палатці гульбанять українці:стіл переповнений,всі співають...ну гуляють на повну катушку. Тут один москаль каже до іншого:"Послушай,іді-ка к украінцам і вазьмі што нібуть закусіть.Но помні,у ніх новий пароль - Христос ся Рождає" Ну москаль пішов і тут за 3хв прибігає назад червоний такий...шо нема ради.Ну і москалі питають його:"Ти чого таки червоний?" А він їм:"Я прішол ,сказал Христос ся Рождає,а оні мнє:Славімо його!"Ну я долго нє ждал і крікнул їм кагда убєгал:"А ви сначала даганітє мєня!!!!"
|
|
| |
Nazario | Дата: Вівторок, 25.01.2011, 09:15 | Сообщение # 19 |
Партнер
| Вовочка доповідає в школі про Мойсея: - Мойсей був позашлюбним сином єгипетської цариці ... - Вовочка, що ти таке кажеш? Адже цариця знайшла Мойсея що пливе в кошику по річці! - Ага, це ВОНА так сказала ...
|
|
| |
Nazario | Дата: Вівторок, 25.01.2011, 09:17 | Сообщение # 20 |
Партнер
| Насправді поросят було не три, а чотири. Четвертий нічого не будував, бродив по лісі, пив, курив і всім хамив. І звали його Нах-Нах.
|
|
| |
Nazario | Дата: Вівторок, 25.01.2011, 09:18 | Сообщение # 21 |
Партнер
| Товариш міністр оборони! Мені 22 роки, я одружений на вдові 44 роки, яка має 25-річну дочку. Мій батько одружився на цій дівчині й у такий спосіб став моїм зятем, оскільки він чоловік моєї дочки. Таким чином, моя пасербиця стала моєю мачухою, раз уже вона дружина мого батька. У нас із дружиною народився син. Він став братом дружини мого батька й двоюрідним братом мого батька. І, відповідно, моїм дядьком, оскільки він брат моєї мачухи. Таким чином, мій син тепер. мій дядько. Дружина мого батька теж народила дитину, яка стала одночасно моїм братом, раз уже він син мого батька, і моїм онуком, оскільки він син дочки моєї дружини. Тому що чоловік матері будь-кого є його батьком, виходить, що я батько своєї дружини, раз я брат свого сина. Таким чином, я став своїм власним дідом. Враховуючи вищевикладене, пане міністер, прошу вас вжити необхідних заходів для звільнення мене від призову, оскільки за законом не можна призивати на службу одночасно сина, батька й діда. З надією на ваше розуміння, пане міністер, студент юридичного коледжу - Василь Ізраїльович Бергман!
|
|
| |
Nazario | Дата: Вівторок, 25.01.2011, 09:18 | Сообщение # 22 |
Партнер
| - На змаганнях з метання молота спортсмен так далеко закинув молот, що глядачі ахнули. А один з глядачів навіть ойкнути не встиг.
|
|
| |
Nazario | Дата: Вівторок, 25.01.2011, 09:20 | Сообщение # 23 |
Партнер
| Усі непорозуміння між тещею і зятем виникають через неуважність. Спробуйте разок уважно поглянути на тещу через приціл.
|
|
| |
Nazario | Дата: Вівторок, 25.01.2011, 09:20 | Сообщение # 24 |
Партнер
| - Моя дружина зробила мене релігійним. - Ніфіга собі! - Ага. До весілля я не вірив у Пекло.
|
|
| |
Nazario | Дата: Вівторок, 25.01.2011, 09:21 | Сообщение # 25 |
Партнер
| Бос вчить дрібнішого начальника: - Не можна співробітнику давати роботи більше, ніж він може виконати. Знаючи, що його по-любому вздрючат, він взагалі нічого не буде робити.
|
|
| |
Nazario | Дата: Вівторок, 25.01.2011, 09:22 | Сообщение # 26 |
Партнер
| Хлопець - дівчині: - Жіноча логіка - це заперечення чоловічий. Дівчина: - Ні!
|
|
| |
Nazario | Дата: Вівторок, 25.01.2011, 09:23 | Сообщение # 27 |
Партнер
| Чоловік і дружина гуляють у парку. - Люба, прошу тебе, постарайся здаватися щасливою. -?! - Жінка, яка йде нам назустріч, - моя перша дружина.
|
|
| |
Janin | Дата: Вівторок, 25.01.2011, 16:31 | Сообщение # 28 |
Партнерка
| Гарно придумали з анегдотами!!! Я теж один знаю: Мама Вовочці: - Сідай і розкажи нам яку-небудь забавну історію. - Я не можу сісти. Справа в тім, що я тільки що розповів одну забавну історію татку.
|
|
| |
Trener | Дата: Середа, 26.01.2011, 14:36 | Сообщение # 29 |
Партнер
| Quote (Nazario) Насправді поросят було не три, а чотири. Четвертий нічого не будував, бродив по лісі, пив, курив і всім хамив. І звали його Нах-Нах.
Танцуйте и будьте счастливы!
|
|
| |
Nazario | Дата: Середа, 26.01.2011, 21:30 | Сообщение # 30 |
Партнер
| Ну це я сумнівався чи ставити чи ні....
|
|
| |
Хто сьогодні був на форумі |
|
Танцювальний Львів © 2010 р. |
|
|
|