АНІГДОТИ
|
|
Trener | Дата: Понеділок, 24.01.2011, 23:08 | Сообщение # 1 |
Статус: вийшов
Партнер
| тут пишемо анігдоти про танці...і про інше!!!!тільки без матів
Танцуйте и будьте счастливы!
|
|
| |
Nazario | Дата: Понеділок, 24.01.2011, 23:10 | Сообщение # 2 |
Партнер
| Майдан Незалежності і динозавр У чоловіка питають: - Яка ймовірність того, що вийшовши на Майдан Незалежності, ви зустрінете динозавра? Чоловік: - Одна мільярдна. У жінки питають: - Яка ймовірність того, що вийшовши на Майдан Незалежності, ви зустрінете динозавра? Жінка: - Одна друга. - Це як? – питають. - Ну, – каже, – або зустріну, або не зустріну.
Я не стараюсь танцевать лучше всех остальных. Я стараюсь танцевать лучше себя самого. (Михаил Барышников)
|
|
| |
Nazario | Дата: Понеділок, 24.01.2011, 23:13 | Сообщение # 3 |
Партнер
| Вовочка вбігає в клас після дзвоника і, не здороваючись, сідає на своє місце. Учителька: - Ну-ка вийди і зайди заново. Вовочка: - Ну, ні чого собі. Прямо Wіndows якийсь!
Я не стараюсь танцевать лучше всех остальных. Я стараюсь танцевать лучше себя самого. (Михаил Барышников)
|
|
| |
Nazario | Дата: Понеділок, 24.01.2011, 23:13 | Сообщение # 4 |
Партнер
| Діти: - А в мого тата стільниковий телефон! - А в мого - шестисотий Мерседес! - А в мого - от такий пацюк у підвалі! Усі хором: - Так ти що!?! Покажи!!!
|
|
| |
Nazario | Дата: Понеділок, 24.01.2011, 23:14 | Сообщение # 5 |
Партнер
| Сини нових росіян хвастають друг перед другом: - Мій батько крутіший твого! - А мій розумніший! - А мій дав у борг твоєму купу грошей! - Зате мій їх ніколи не віддасть!
|
|
| |
Nazario | Дата: Понеділок, 24.01.2011, 23:15 | Сообщение # 6 |
Партнер
| Ідуть два п’яні чоловіки нічним селом. Один каже: - Куме, гайда до мене! Ще вип’ємо, сала мого скуштуєте! - Та ні, куме, не можу! - Та чого ж тут не могти? Ходімо! - Не можу, куме, я йти до вас додому! Розумієте… Я з вашою жінкою сплю… Тут обидва зупиняються і другий каже: - Тю! Та я з нею кожну ніч сплю, то що, мені додому не приходити?
|
|
| |
Nazario | Дата: Понеділок, 24.01.2011, 23:15 | Сообщение # 7 |
Партнер
| Син підходить до мами: - Мамо, мамо! Я женитися хочу. - А з ким, може, з Оленкою? - Та ні. - А може, з Оксанкою з сусіднього двору? - Та ні. - А з ким? - З Борею. - З ним не можна. - А чому? - Так він ж москаль!
|
|
| |
Nazario | Дата: Понеділок, 24.01.2011, 23:16 | Сообщение # 8 |
Партнер
| Урок Історії. Вчитель запитує у Вовочки: - Скажи мені чому ти не вивчив матеріал? - У мене брат з в'язниці вийшов, та з ним гуляв. - А за що його посадили? - Він убив свого вчителя з історії. - Ти думаєш що ти мене налякав. Сідай 12.
|
|
| |
Nazario | Дата: Понеділок, 24.01.2011, 23:16 | Сообщение # 9 |
Партнер
| Два студенти військової кафедри стоять, курять у туалеті. Один запитує: — А знаєш, чим наш майор від осла відрізняється? Через спину майорська морда, єхидно: — Ну й чим же? — Нічим, товаришу майор! — Ото ж бо. Дивись у мене!
|
|
| |
Nazario | Дата: Понеділок, 24.01.2011, 23:16 | Сообщение # 10 |
Партнер
| Мужик не бачив свого друга близько 30 років і, на свій подив, нарахував в його будинку 11 дітей. - Ви, мабуть, дуже щасливі? - Та що ти. Вона постійно кричить і бурчить на мене. По правді кажучи, я боюся її. - Тоді навіщо настругав стільки дітей? - У натовпі легше загубитися.
|
|
| |
Nazario | Дата: Понеділок, 24.01.2011, 23:17 | Сообщение # 11 |
Партнер
| Сидять дві бабки. Одна каже: - Яка твоя заповітна мрія? - Хочу кентавра. - А що це за фіговина така? - Ну це на половину кінь, а на половину мужик. - А навіщо тобі ВОНО. - Ну, так це, і мужик в будинку, і худоба в господарстві.
|
|
| |
Nazario | Дата: Понеділок, 24.01.2011, 23:20 | Сообщение # 12 |
Партнер
| На прощальному обіді, звертаючись до японців, Янукович сказав: "Я дуже поважаю японського імператора і його япона мать".
|
|
| |
Nazario | Дата: Понеділок, 24.01.2011, 23:21 | Сообщение # 13 |
Партнер
| Девіз дівчат на Новий Рік : 200гр горілки і труси як рукою зняло..
|
|
| |
Nazario | Дата: Понеділок, 24.01.2011, 23:21 | Сообщение # 14 |
Партнер
| - Куме, ваша корова курить? - Та ні куме! - Ну тоді у вас стайня горить!
|
|
| |
Nazario | Дата: Понеділок, 24.01.2011, 23:21 | Сообщение # 15 |
Партнер
| Студент запитує свого старого друга, робітника: - Ти знаєш, хто такий Ріхард Вагнер? - Ні. - Ех ти! В інституті треба вчитися! На наступний день: - Ти знаєш, хто такий Микола Коперник? - Ні. - Ех ти! В інституті треба вчитися! На третій день: - Ти знаєш, хто такий Франсуа Рабле? - Ні. - Ех ти! В інституті треба вчитися! - Ну а ти знаєш, хто такий Андрій Баранов? - Ні. - Так от – це сантехнік, який займається любов’ю з твоєю дружиною, поки ти сидиш у своєму інституті.
|
|
| |