Середа, 18.12.2024, 22:54
Танцювальний Львів
Вітаю Вас Глядач | RSS | | PDA - для мобільних
[ Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS ]
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Я танцюю - значить я живу
NazarioДата: Вівторок, 08.02.2011, 22:22 | Сообщение # 1
Статус: вийшов
Партнер
Можливо, найзначніший момент в розвитку сучасних бальних танців знаходиться в тій області, завдяки якій вони придбали міжнародну популярність в досить короткий відрізок часу.
Проте саме зараз, через роки, англійська танцювальна громадськість зробила великий вибір: відійшла від статечних світських танців і захопилася тим «неподобством», яке пізніше отримало назву джаз.
Цілком природно, протягом декількох років існував хаос, але стандартизація основних кроків і поступове уточнення технічних прийомів їх виконання привели до приголомшливого, незвичайного прогресу, і сьогодні англійський стиль бальних танців перевершує всі інші в світі.

Міжнародний авторитет, досягнутий без особливої пропаганди, є природним результатом визнання сучасних бальних танців як прекрасний вид спорту і розваги. Змагання в цьому вигляді спорту викликають інтерес практично у всіх країнах світу, а рівень танцювальної підготовки достатньо високий, щоб кинути виклик кращим англійським танцюристам.

Щороку в різних країнах влаштовуються світові чемпіонати, в яких змагаються команди зі всього світу

Перш за все бальні танці дають розумове і фізичне розвантаження, і в цьому плані з ними ніщо не порівняється.
При серйозному підході вони можуть дати молодій людині таке фізичне навантаження, яку він тільки побажає; зрілішим танцівникам танці дозволяють отримати цілком ефективне навантаження без зайвої перевтоми; діловим чоловікам і жінкам вони забезпечують розумову релаксацію, яка така необхідна для фізичного здоров′я.

Прєємлемий рівень підготовки досягається без особливих складнощів і праці, а додаткове задоволення від правильного виконання декількох простих кроків, хорошої постави і відчуття рівноваги повністю компенсують весь час, витрачене на навчання танцю.

Я не стараюсь танцевать лучше всех остальных. Я стараюсь танцевать лучше себя самого. (Михаил Барышников)

• Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук:
Хто сьогодні був на форумі
Танцювальний Львів © 2010 р.
Create a free website