Середа, 18.12.2024, 23:21
Танцювальний Львів
Вітаю Вас Глядач | RSS | | PDA - для мобільних
[ Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS ]
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Як досягти успіху
NazarioДата: Вівторок, 22.02.2011, 21:56 | Сообщение # 1
Статус: вийшов
Партнер
Дуже багато людей на сьогоднішній день живе на низькому рівні життєвої енергії, що проявляється у замкнутості, несміливості, пасивності у роботі, самотності тощо. Такий стан найчастіше виникає внаслідок недооцінювання себе, прийняття близько до серця зауважень старших або колег по навчанню, внаслідок невдач або навіяному собі невезінню. Часто тяжке матеріальне становище у сім'ї, напружені родинні стосунки, строгість та вимогливість педагогів можуть закласти негативні підвалини у формуванні світобачення молодої людини. Звісно, усе залежить від самих нас, і тільки нам вирішувати, чи впускати до свого серця щось негативне чи ні. Проте не кожному від народження даний такий підхід до сприйняття життя. У житті кожної людини приходить час, коли вона втомлюється від проявів своїх підсвідомих "как" і починає інтенсивно працювати над собою, змінюватись, вдосконалюватись. У кожного на це свій час, але він обов'язково приходить.

Я б хотіла сказати кілька слів про хвилювання перед участю у якійсь важливій події. Зокрема можемо взяти до прикладу переживання перед змаганнями. Насправді, про це не говорять. Так вимагають від нас мінімальні правила етикету. Проте як часто я чула від своїх друзів відгуки про переживання при виході на паркет. Та і у самої, незважаючи на впевненість у собі, тремтіли колінка при оголошенні категорії. Та зрештою часто саме страх і є причиною численних наших збоїв у схемках

З іншого боку, кажуть, у стані стресу відчуття людини загострюються у тисячі разів. Отже, у такому стані людина здатна значно краще сприймати на слух, помічати більше речей, швидше і гнучкіше думати. Отже, ми не повинні боротись з нашими хвилюваннями! З любові до себе, довірившись своїм знанням та можливостям, скажіть собі: "Так, я хвилююсь", змиріться з цим, пропустіть через себе і використовуйте свої розумові та фізичні ресурси для досягнення запланованої цілі. А думки, вони як хмари: якщо їх розганяти, вони знову скупчаться. Тож нехай собі пропливають, щоб потім засяяло сонце.

Хочу запропонувати одну чудову працю, психотренінг, Валерія Сінєльнікова "Сила наміру". Праця стане корисною не лише для танцюристів, а й для будь-кого, хто хоче досягти успіху у чомусь конкретно. Ця праця - це покрокові вказівки роботи над собою, самоналаштування себе на успіх. Найбільша користь з неї буде, якщо читати уважно і вдумливо.

Усім щиро бажаю УСПІХУ у кожній добрій справі! Вірте у себе і любіть себе!

Я не стараюсь танцевать лучше всех остальных. Я стараюсь танцевать лучше себя самого. (Михаил Барышников)

TrenerДата: Середа, 23.02.2011, 00:00 | Сообщение # 2
Статус: вийшов
Партнер
ну на справді якщо людина не хвилюється...то їй попросу ця хвилина чи той результат є байдужим!а от як сприймати в той момент свої емоції та як їх контролювати ,це вже зовсім інше...і просто пропустити їх через себе так можливо це непогана порада...але ж кожен це зрозуміє по свому!Всеж таки не хвилюватись перед змаганнями не можна!особливо на початкових етапах...не хвилюватись можуть дозволити тільки ті спортсмени які впевнені що все буде добре...а от налаштувати початківця на позитивний результат це буде не зайвим,і можливо той настрій - те налаштування на позитив дасть певний спокій! biggrin

Танцуйте и будьте счастливы!

• Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук:
Хто сьогодні був на форумі
Танцювальний Львів © 2010 р.
Create a free website